En grönare förening

Vi skyddar dina personuppgifter på följande sätt!

 

Hej!

Har du hört talas om GDPR? Det står för General Data Protection Regulation och är en ny dataskyddslag som börjar gälla inom EU den 25 Maj 2018. GDPR ersätter den svenska personuppgiftslagen ( PUL ).

Det är viktigt för oss i Urshults Trädgårdsförening att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Därför är vi tydliga med hur vi samlar in, behandlar och använder oss utav dina uppgifter som vi sparar hos oss.

Vårt mål är att skapa en så bra upplevelse som möjligt som medlem i vår förening. Vi använder de uppgifter vi fått till att kunna skicka ut information, program och vår Trädgårdsventil, den delas aldrig till en tredje part utan ert godkännande. Uppgifterna ligger även till grund för att tidningen Hemträdgården ska kunna sändas ut till er.

Den nya lagen innebär att du som medlem har ett antal rättigheter. Du har rätt att ta del av vilka uppgifter vi sparar och hur vi förvarar dom. I nuläget är det endast Ordförande och Kassör som har denna tillgång. Som medlem har du rätt att beställa hem utdrag med dina sparade uppgifter.

Vill du att vi ska ta bort tex bilder på er, på vår hemsida, så var vänlig och hör av er. Lika väl som att ni ej vill medverka med kort eller namn på hemsidan.

För mer information var vänlig och vänd er till Ordförande eller Kassör. Kontaktuppgifter finns på hemsidan eller på vårt program.

Lönsboda 20180522

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

PÅ GÅNG!
  • No Events Available
AEC v1.0.4
KATEGORIER
ARKIV
KOMMENTARER

Copyright Urshults trädgårdsförening © 2012. All Rights Reserved.

Design DBK i Ryd