En grönare förening

Hej i Trädgårdsföreningarna/sällskapen i Kronobergs län.

I slutet av oktober hade den nyvalda styrelsen för Kronobergsavdelningen av RST styrelsesammanträde. Vid mötet bestämde vi att efter varje styrelsemöte skicka en kort sammanfattning av vad som behandlas ut till föreningarna i länet.

Styrelsen består av representanter från föreningarna – Alvesta Trädgårdssällskap, Växjö Trädgårdsförening, Lessebo Trädgårdsförening, Urshults Trädgårdsförening, Gränsbygdens Trädgårdsförening, Ljungby Trädgårdsförening och Älmhults Trädgårdsförening.

Vid det mötet diskuterade vi följande:

* RESA 2022. den 7-12 maj genomförs en bussresa till Nederländerna med besök på Floriaden och Keukenhoof. Program skickas ut till alla föreningar med information om anmälningsdatum, deltaljprogram och kostnader. Den som vill följa med på resan måste vara medlem i en trädgårdsförening.

* ÅRSMÖTE 2022. Tredje gången gillt med årsmöte i Markaryd. Både 2020 0ch 2021 var planen att genomföra vårt årsmöte i länet hos Gränsbygdens Trädgårdsförning i Markaryd. Men med en pandemi som kommit emellan valde vi andra alternativ båda åren. Men nästa år hoppas vi verkligen att kunna träffas i Markaryd en helg i sista delen av maj.

* HEMSIDOR. Det finns enhemsida för Kronobergsavdelningen som vi vill ska användas av fler. https://kronobergtradgard.org/ Vi uppmanar alla föreningar att lägga ut sin information både på egna sidor och länets sida.

* SAMVERKAN MELLAN FÖRENINGARNA. Under pandemin utvecklades nya sätt att samverka i föreningarna med bl a digitala föreläsningar. Vi tycker det är bra om föreningarna fortsättar att samverka kring olika program.

* BESÖK I FÖRENINGARNA. Som nyvald ordförande i länet vill jag gärna komma till er i föreningarna på besök på styrelsemöte eller föreningsaktivitet.

Virestad i november 2021

Inger Arvidsson

Ordförande i Kronobergsavdelningen och  Älmhults Trädgårdsförening

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

PÅ GÅNG!
  • No Events Available
AEC v1.0.4
KATEGORIER
ARKIV
KOMMENTARER

Copyright Urshults trädgårdsförening © 2012. All Rights Reserved.

Design DBK i Ryd